KICKBOKS YAPMAK İÇİN ‘’9 ETKİLİ NEDEN’’

boks kursu

KICKBOKS YAPMAK İÇİN ‘’9 ETKİLİ NEDEN’’

 

Kickboks kurslari tüm zamanların en ünlü dövüş sporlarından biridir. Çok etkili bir vuruş sistemi oluşturmak için kafa hareketlerini, bacak hareketlerini, tekme ve yumrukları kullanıyor. Bu sistem aynı zamanda yaygın olarak kendini savunmanın en etkili yöntemlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Kickboks kursu yıllardır tüm dövüş sporlarının merkezinde yer almış ve dünyanın gördüğü en popüler sporculardan bazılarını yetiştirmiştir.

 1) Dünyanın en popüler ve en etkili dövüş sporlarından biridir
Kickboks yıllardır göz ününde olan bir spordur ve bu onu tarihteki en gelişmiş dövüş sporlarından biri haline getiriyor. En iyi sporcular ve profesyoneller arasında yapılan sürekli testler, maçlar, her seviyedeki etkinliğini de büyük ölçüde artırdı.

 2) Gerçek hayattaki kendini savunma durumları için etkilidir
Bir Kickbokscunun elleri, diğer dövüşçülerden daha hızlı, isabetli ve güçlü yumruk atmak üzere eğitilmiştir. Bunun nedeni Kickbokscuların tek bir amaç için antrenman yapmasıdır: Etkili yumruk atmak. Bloklama disiplini, tutarlı kafa hareketleri ve ayak hareketleri ile Kickbokscu kolay hedef değildir.

 3) Kickboks kurslari herkes içindir Kickboksun öğrenilmesi kolay ve basittir; bu da onu yaş, cinsiyet, şekil veya boyuta
bakılmaksızın herkes için ideal bir dövüş sporu veya antrenman seçeneği haline getirir. Eğlence, egzersiz veya rekabet olsun, Kickboks eğitimi aynı zamanda uygulayıcılarına
güvenlik ve adalet sağlar.

 4) Bu nihai egzersizdir Tipik bir Kickboks antrenmanının 500-1000 kalori yakmanıza yardımcı olduğu bir gerçektir. Kickboks, kardiyovasküler performansınızı ve vücut kondisyonunuzu artırmak amacıyla tüm kas gruplarınızı uyarmak için aerobik (oksijen bazlı) ve anaerobik (oksijensiz kısa patlamalar) akıllı bir kombinasyonunu kullanır.

 5) Motor becerilerinizi geliştirecektir. Kickboksta yer alan ayak hareketi ve el-göz koordinasyonu, uygulayıcının kaba motor becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olur. Motor becerileri iyi olan kişiler, sadece Kickboksta değil, diğer tüm fiziksel aktivitelerde de daha iyi reflekslere ve tepki
süresine sahip olacaklardır. Bu, koordinasyon ve dengenin azaldığı ve yürüme zorluğunuzun daha tehditkar hale geldiği yaşlılık döneminde kullanışlı olacaktır.

 6) Stresi azaltmaya yardımcı olur. Dürüst olalım, bazen stres bizde bir şeye çarpma veya bir şeyi kırma isteği uyandırır.
Ve hiçbir şey, zor bir durumdan veya iş gününden kaynaklanan tüm stresi ortadan kaldırabilmekten daha iyi olamaz. Endişelenmeyin, çünkü Kickboks okullari nihai stres gidericidir. Yüksek tempolu bir antrenman, kum torbasına vurmak veya tekme atmak, kişinin baskı altında rahatlama yeteneğini geliştirir ve mükemmel bir stres giderici görevi görür.

 7) Sizi zihinsel ve fiziksel olarak güçlendirir. Kickboks dersi, saldırı ve savunmaya stratejik bir yaklaşımı teşvik ederek zihninizi keskinleştirir. Kickboks eğitimi aynı zamanda sizi hem zihinsel hem de fiziksel olarak güçlendirmek ve işler yolunda gitmediğinde sizi hazırlamak için tasarlanmıştır.

 8) MMA da bile en çarpıcı üslerden biri
Kickboks şüphesiz MMAnın en çarpıcı temellerinden biridir. Sağladığı benzersiz saldırı ve savunma becerileri başka hiçbir savaş sanatında bulunamaz. Bu nedenle her büyük
karma dövüş sanatçısı Kickboksta boksun öneminin farkındadır.

 9) Hayatta başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. Kickboksta, kendi başarılarınızı ve başarısızlıklarınızı kontrol etme yetkisine sahip olursunuz; bu, aynı zamanda güven, sıkı çalışma ve sportmenlik gibi özellikleri
geliştirmenize de yardımcı olacak bir sorumluluk duygusu geliştirmenize yardımcı olur. İşler zorlaştığında, mücadelelerinizi aşmanıza yardımcı olacak tek kişi sizsiniz.
Eğitimde kendinizi geliştirmek için kullandığınız beceriler, hayattaki en büyük potansiyelinizi geliştirmenize ve ortaya çıkarmanıza da yardımcı olabilir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir